X

Werkwijze

Onze werkwijze: persoonlijk en vrijblijvend

Wat mag u verwachten wanneer u heeft gekozen voor een tuinontwerp van Hoveniersbedrijf Van Middendorp? Hieronder alles over onze werkwijze…

Allereerst komen wij áltijd bij u thuis om persoonlijk kennis te maken. Het is immers belangrijk te weten voor wie wij het ontwerp maken. Tijdens dit bezoek bespreken wij uw wensen & eisen. Ook bekijken wij de bestaande situatie en gaan inmeten. Aan de hand van dit kennismakingsgesprek gaan wij aan de slag met de schetsontwerpen. Deze maken wij volledig in eigen beheer en zijn gratis. Vervolgens ontvangt u twee of drie schetsontwerpen waarin onze creativiteit én uw wensen samenkomen.

Deze schetsontwerpen bespreken wij vervolgens met u voorzien van persoonlijke toelichting en professionele adviezen & tips. U kunt gerust de schetsontwerpen onderling combineren!  Tijdens dit gesprek kijken wij gezamenlijk alvast naar de te gebruiken materialen. Die keuze is enorm verzekeren wij u! Wij helpen u hier graag bij.

Zo kunt u te allen tijde een bezoek brengen aan onze vaste leveranciers (indien gewenst gaan wij met u mee) óf u bezoekt een aantal door ons gerealiseerde tuinen. Op deze manier voelt u zelf de materialen en ziet de mogelijkheden.

Wanneer al uw keuzes zijn gemaakt, maken wij het definitieve ontwerp. Indien gewenst sluiten wij bij dit definitieve ontwerp direct een uitgebreide offerte en beplantingsvoorstel bij. Zo heeft u een zeer helder en compleet plan voor uw tuin.